Onko Hesburger Franchise?

Hesburger-ketju tarjoaa menestyksen eväät myös yrittäjyyttä harkitsevalle. Franchising-yrittäjänä voit perustaa oman Hesburger-ravintolan valmiilla menestyskonseptilla.

Montako franchising yrittäjää Suomessa on?

Franchising kasvaa muuta taloutta ripeämmin ja tarjoaa satoja yrittäjäpaikkoja sekä tuhansia uusia työpaikkoja. Jäsenenä SFY:ssä on noin 100 Suomessa toimivaa franchisingketjua.

Miksi kannattaa ryhtyä franchising yrittäjäksi?

Etuna yrittäjyyden helppous

Franchisingyrittäjyys on ollut kasvussa viime vuosina ja Suomessa toimii yli 5 000 franchisingyrittäjää noin 250 eri ketjussa. Hyvinä puolina franchising-yrittäjyydessä on helppous. Liiketoimintamalli on jo testattu ja yrittäjä saa käyttöönsä tunnetun brändin ja ketjun tuen maksua vastaan.

Mitä on franchising yrittäjyys?

Franchise (suom. ”toimilupa”, ”edustus”) myös franchising (suom. ”toiminta toimiluvalla”), on menettely, jossa yrittäjä hankkii oikeuden käyttää tavaramerkkiä ja menetelmiä harjoittamassaan yritystoiminnassa.

Mikä on franchising yrittäjyys?

Franchising-yrittäjyydessä yrittäjä perustaa yrityksen olemassa olevalla, testatulla liiketoimintamallilla ja samalla hänestä tulee osa franchising-ketjua. Franchising perustuu siis sopimukseen kahden yrityksen välillä ja franchisingyrittäjäksi ryhtyvän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Miten aloittaa franchising?

Franchising-yrittäjyydessä yrittäjä perustaa yrityksen olemassa olevalla, testatulla liiketoimintamallilla ja samalla hänestä tulee osa franchising-ketjua. Franchising perustuu siis sopimukseen kahden yrityksen välillä ja franchising-yrittäjäksi ryhtyvän tulee perustaa yritys ennen yhteistyön aloittamista.

Mitä hyviä puolia on lähteä franchising yrittäjäksi?

Franchising-ottajalle etuna on valmiiksi testattu ja toimiva konsepti, tunnettu nimi, minimoidut riskit, rajoitettu alkuinvestointi sekä suurtoiminnan tuomat muut edut. Franchising-antaja tarjoaa jatkuvasti tukea yrittäjälle.

Kannattaako franchising yrittäjyys?

Etuna yrittäjyyden helppous

Franchisingyrittäjyys on ollut kasvussa viime vuosina ja Suomessa toimii yli 5 000 franchising-yrittäjää noin 250 eri ketjussa. Hyvinä puolina franchising-yrittäjyydessä on helppous. Liiketoimintamalli on jo testattu ja yrittäjä saa käyttöönsä tunnetun brändin ja ketjun tuen maksua vastaan.

Jätä kommentti