Kongressit

CONGRESZON on laadukkaisiin, luotettaviin ja kannattaviin kongressijärjestelyihin erikoistunut täyden palvelun kongressipalvelutoimisto, PCO (Professional Congress Organizer). Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä.

Räätälöimme kullekin järjestäjälle parhaiten sopivan palvelun ja valvomme aina kongressin etua. Henkilökuntamme koostuu taitavista ja iloisista kongressialan ammattilaisista. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on maan laajin kokemus satojen onnistuneiden kongressien järjestämisestä.

Tärkeimpiä työvälineitämme on uudenaikainen tietotekniikka. Sen olennaisena osana on loistavat kongressinhallintajärjestelmämme Eventizer® sekä Events, jonka otimme käyttöömme ensimmäisenä Suomessa. Järjestelmiemme raportointimahdollisuudet ovat erinomaiset.

Ilmoittautumisten vastaanotto internetin kautta on meille arkipäivää. Samalla internet-lomakkeella voi turvallisessa SSL-salatussa yhteydessä lähettää luottokorttinsa tiedot ja maksaa kaikki kongressiin liittyvät maksut.

Joka tapahtumalle nimetään oma kongressipäällikkö, joka vastaa siitä, että järjestelyt etenevät sovitusti. Asiakas saa keskittyä kongressin sisältöön, tieteellisen ja ammatillisen ohjelman kokoamiseen. Me pystymme huolehtimaan kaikesta muusta.

Tarjouspyyntöpalvelumme avulla voit kätevästi ottaa kantaa tarvitsemiisi palveluihin. Suunnitellaan tuloksekas tapahtuma yhdessä.

Copyright © Congreszon www.congreszon.fi